Selected people in food & agri

Inschrijven

Om u in te schrijven als kandidaat, moet u de volgende gegevens invullen in uw profiel. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ceres neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Onderaan deze pagina staat een link naar het Privacy Statement van Ceres. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen.
Ja
CeresRecruitment Belgium verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 60 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan CeresRecruitment Belgium op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken.
Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens voor 60 maanden te bewaren.
Ceres Recruitment gebruikt cookies om jouw bezoek gemakkelijker en persoonlijker te maken.
Sluiten